Wandelbalans
 
Met kadans in balans

Dit ben ik

Mijn naam is Robert Lassche ik kom uit Enschede en ben woonachtig in het mooie Deventer. Ik heb mijn praktijk opgezet om jou te helpen bij het vinden of terugvinden van jouw pad. En het in balans brengen van hoofd en gevoel, geest en lichaam. We komen allemaal op een punt in ons leven dat we denken .........en nu? 

Dan zou ik zeggen, neem eens contact op met mij. Ik kan je helpen met handvatten, ervaringen, massages en oefeningen om verder te komen. Wil je gewoon een luisterend oor, een goed gesprek, een ontspannende massage of een fijne meditatieve wandeling, je bent van harte welkom. Van jong tot oud, goed ter been of slecht(er) ter been, ik probeer me zoveel mogelijk aan jou wnesen aan te passen, zodat het fijn is voor jou. Ik kom graag richting jou op, als je liever eerst in je eigen vertrouwde omgeving bent. (er kunnen reiskosten extra berekend worden)

Ik ben opgeleid als wandelcoach, ervaringsdeskundige, vertrouwenspersoon, deskundige klinische psychologie, energetischmasseur. Door deze mooie combinatie, samen met mijn ervaringen en de natuur, kan ik je helpen met je problemen. 

Waarom met kadans in balans? Door te lopen bereik je een bepaalde kadans in je passen, die ervoor zorgen dat samen met de oefeningen, je gedachten weer in balans kunnen komen. Tevens probeer ik met massages je lichaam aan te zetten tot homeostase (balans). Ik heb gemerkt dat de combinatie goede resultaten boekt, neem snel contact met mij op om te zien wat ik voor je kan betekenen.